Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Korra- avatar

 Legend Of Korra IsmertetésNos,a Legend of Korra(LoK)egy úgynevezett miniszéria,amely az A:TLA(Avatar The Last Airbender) után játszódik majd. 2012 április 14.-re várható,de ki tudja? Már rengeteg információ jelent meg erről a szériáról,s ezeket az információkat szeretném veletek megosztani:

A rajzfilm Korráról fog szólni a rendíthetetlen energikus 17 éves tinédzser lányról,aki most ismerkedik a világgal,hisz a Déli-Víz Törzsében szint elszigetelve éltek. Nagyon okos lány,hisz már fiatalon tud idomítani 3 elemet. Így 17 éves korában már csak a levegő-idomítást kellene elsajátítani.De épp eze van a hagsúgy,hogy KELLENE. A 2. részben meg is próbálkozik vele,s a mestere nem más,mint Tenzin(Aang avatár fia). Bizony nehéz bánnia Korrával,hisz akaratos,és önfejú,de nagy szive van. Az információk alapján sikerül is MAJD megtanulnia.

De nem ilyen könnyá az őj avatárnak. A Republic-city(Köztársasgái városban),amit Aang és Zuko közös erővel alapítottak,eldurvulnak a helyzetek. Igaz,hogy rendkívül modernizálódott ez a terület,de ha még csak ennyi lenne a baj... Sajnos él a városban egy Amon(ejtsd:Oman) nevezetű emeber,aki meg akarja szabadítani az emberiséget az idomítástól. Ezt az ifjó avatar sem hagyhatja.

Valamint még a 2. részben megismerkedik a testvérpárral Mako-val és Bolin-al. Az utobbi földidomár,a másik pedig  tűzidomár. Ő róluk azt kell tudni,hogy az utcán nőttek fel,s a Köztársasági városban élnek,s egy népszerű sportot űznek:a Pro-idomítás,ami Korrát nagyon vonza,s ki is szeretné próbálni. E kapcsán ismerkedik meg Bolin-al,s Ő mutatja be a lány Mako-nak. A fiú viselkedése közönbös,de még szerelem is kialakulhat. Ngay megdöbbenéssel fogadják,hogy Ő az avatar. Egy hirtelen ötlettől felindulva Korra-t is beleveszik a csapatba.

E sorozat rengetek izgalmat és kalandot tartalamaz. Belepillanthatunk,hogy mi lett a régi hőseinkel,s azok leszármazottjait ismerehetjük meg... Azt kell még tudni,hogy abból a generációból egyedül Katara él.

Készítők:Bryan Konietzko & Michael Dante Dimartino

Főszerepők:

-Korra

-Mako

-Bolin

-Tenzin

-Amon

-Lin Bei Fong